Advertisements

VAN DER HORST NIEUWE INTERIM DIRECTEUR DIRECTIE RUIMTE EN ONTWIKKELING – ETIENNE VAN DER HORST TA DIREKTOR INTERINO NOBO DI DIREKTORADO PLANIFIKASHON I DESAROYO

VAN DER HORST NIEUWE INTERIM DIRECTEUR DIRECTIE RUIMTE EN ONTWIKKELING

Kralendijk – Sinds 7 augustus is Etienne van der Horst begonnen als interim directeur van de directie Ruimte en Ontwikkeling. Hij heeft ruime ervaring in top management posities in zowel de publieke als private sector.

Voor het aanvaarden van de uitdaging als directeur van de Directie Ruimte en Ontwikkeling was Van der Horst drie jaar Minister van bestuur, Planning en Dienstverlening op Curacao. Ook heeft hij ruim 11 jaar de functie van Hoofd van de Dienst Ruimtelijke Ontwikkeling en Volkshuisvesting van Curacao bekleedt.

De heer Van der Horst is tevens een jaar interim directeur geweest van Curacao International Airport N.V. en was ruim 9 jaar directielid van Curacao Airport Partners N.V., de private onderneming die verantwoordelijk is voor de bedrijfsvoering van de luchthaven te Curacao.

Het komend jaar ligt zijn focus op de strategische doelstellingen van de directie. Samen met alle medewerkers zal hij gericht werken aan een verbetering van de dienstverlening en aan het behalen van resultaten die van belang zijn voor de Bonairiaanse gemeenschap. Zijn analytisch vermogen, besluitvaardigheid, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en organisatorische kwaliteiten zullen goed van pas komen in het uitoefenen van deze nieuwe uitdaging.

De directie Ruimte en Ontwikkeling heeft als visie een evenwichtige ruimtelijke groei van Bonaire, rekening houdend met mens, natuur en cultuur.
Haar missie is het dienen van de burger door uitvoering te geven aan activiteiten ten behoeve van ruimtelijk-economische ontwikkeling. Daarbij ondersteunt zij het Bestuurscollege bij het uitvoeren van wettelijke taken en besluitvorming omtrent activiteiten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.

________________________________________

ETIENNE VAN DER HORST TA DIREKTOR INTERINO NOBO DI DIREKTORADO PLANIFIKASHON I DESAROYO

Kralendijk – Entrante 7 di ougùstùs sr Etienne van der Horst a kuminsá komo direktor interino di Direktorado di Planifikashon i Desaroyo. E tin hopi eksperensia den posishonnan tòp di maneho tantu den sektor públiko komo privá.

Promé ku el a aseptá e reto komo direktor di Direktorado di Planifikashon i Desaroyo sr Van der Horst pa tres aña largu tabata minister di Maneho di Gobernashon, Planifikashon i Servisio Públiko na Kòrsou. Tambe durante mas ku 11 aña el a okupá e funshon di Hefe di Servisio di Desaroyo Espasial i Bibienda Públiko na Kòrsou.

Tambe durante un aña sr Van der Horst tabata direktor interino di Curacao International Airport N.V i pa mas ku 9 aña largu e tabata miembro di e tim di maneho di Curacao Airport Partners N.V., e kompania privá ku ta responsabel pa maneho empresarial di aeropuerto di Kòrsou.

E aña benidero su enfoke lo ta riba metanan stratégiko di e tim di maneho. Huntu ku tur kolaboradó e ta bai traha dirigí riba mehorashon di dunamentu di servisio i riba optenementu di resultadonan ku ta di importansia pa nos komunidat boneriano. Su abilidat analítiko, su sistema di traha desisivo, su perseveransia, su manera di funshoná na momentunan di strès i su abilidat organisatorio lo ta hopi útil den ehersementu di e desafio nobo aki.

Komo vishon e Direktorado di Planifikashon i Desaroyo tin un kresementu espasial balansá di Boneiru, teniendo kuenta ku e ser humano, naturalesa i kultura. E mishon di e direktorado aki ta pa sirbi nos siudadanonan mediante implementashon di aktividatnan pa e desaroyo di espasio mará na ekonomia. Banda di esaki e direktorado ta duna sosten na Kolegio Ehekutivo na momentu di ehekushon di tareanan a base di lei i tomo di desishon enkuanto aktividatnan riba tereno di desaroyo espasial.

Advertisements
%d bloggers like this: