Advertisements

Kooyman Megastore Jan Noorduynweg news update!

Nos ta trahando kontinuamente duru na nos Megastore nobo pa asina nos por habri promé ku fin di aña. E frònt di e edifisio a kuminsá haña su forma definitivo pa asina e logo por wordu instalá pa fin di e luna aki. Durante di e Preview Party ja tabata posibel pa wak e parti interior di e Megastore kual awor a haña un suela bunita di Bolidt, tambe sprinklers I airco. Nos tim di Kooyman a intalá tambe kaba un gran mayoria di e rekinan pa asina esakinan por wordu yená ku merkansia. Ta bayendo hopi líhe, pero ainda tin hopi mas pa hasi pa asina nos por segurá nos klientenan di e servisio I eksperensia manera nan ta kustumbrá di nos.

Continu wordt er met man en macht aan de nieuwe Megastore gewerkt om de winkel voor het einde van het jaar te kunnen openen. De voorkant van het gebouw begint zijn definitieve vorm te krijgen zodat het logo aan het einde van de maand kan worden geïnstalleerd. Velen van u hebben met de Preview Party de binnenkant gezien, maar deze heeft nu een mooie Bolidt vloer en de sprinklers en Airconditioning zijn geïnstalleerd. Ons Kooyman team heeft een groot deel van de rekken geïnstalleerd zodat het vullen van de schappen kan worden gestart. Het gaat dus enorm snel, maar er is ook nog een hoop te doen om er voor te zorgen dat onze klanten de service en beleving krijgen die zij van ons mogen verwachten.

Advertisements
%d bloggers like this: