Advertisements

TUI FLY LO BULA MAS BIAHA SCHIPHOL PA BONEIRU DURANTE WINTER – TUI FLY IN DE WINTER VAKER VAN SCHIPHOL NAAR BONAIRE – TUI FLY IN THE WINTER MORE OFTEN FROM SCHIPHOL TO BONAIRE

TUI FLY LO BULA MAS BIAHA SCHIPHOL PA BONEIRU DURANTE WINTER

Kralendijk (8 di ougustus 2017) – TUI fly lo bula mas biaha durante e temporada di winter entre Schiphol i Boneiru. Esaki lo kuminsa prome di novèmber, e kantidat di buelo lo subi I bira 4 biaha pa siman. E isla tropikal segun kompania TUI Nederland ta hopi popular entre turistanan hulandes.

Ta resulta ku entre e numbernan di reservashon di TUI, tin un kresemientu di 15% pa paketenan pa Boneiru kompara ku aña pasa. Debi na su popularidat, oferta di hotel lo wòrdu ekspande i lo bin un èkstra buelo pa siman. E skema di buelo kuminsando novèmber lo ta buelonan for di Schiphol pa Boneiru riba djamars, djarason, djabierne i djasabra. Un Boeing 787-8 Dreamliner lo realisa e buelonan den kombinashon ku Aruba òf Korsou.

=============

TUI FLY IN DE WINTER VAKER VAN SCHIPHOL NAAR BONAIRE

Kralendijk (8 augustus 2017) – TUI fly vliegt in het winterseizoen vaker tussen Schiphol en Bonaire. Met ingang van 1 november wordt het aantal vluchten opgevoerd naar vier per week. Het tropische eiland is volgens moederbedrijf TUI Nederland ongekend populair onder vakantiegangers.

Uit de boekingscijfers van TUI blijkt dat er ten opzichte van vorig jaar vijftien procent meer pakketreizen naar Bonaire worden geboekt. Vanwege de populariteit wordt het hotelaanbod uitgebreid en komt er in de winter een vlucht per week bij. Het vluchtschema omvat vanaf november vluchten van Schiphol naar Bonaire op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. Een Boeing 787-8 Dreamliner voert de vluchten uit, in combinatie met Aruba of Curaçao.

===========

TUI FLY IN THE WINTER MORE OFTEN FROM SCHIPHOL TO BONAIRE

Kralendijk (August 8th, 2017) – TUI fly will fly in the winter season more often between Schiphol and Bonaire. Going into effect on November 1st, the number of flights will increase to four times a week. The tropical island is according to parent company TUI Netherlands unprecedented popular among vacationers.

It turns out that among the booking amounts of TUI there is a 15% increase of package travel compared to last year to Bonaire. Due to the popularity, the hotel offer will be expanded and an extra flight will be added per week. The flight schedule starting November will be flights from Schiphol to Bonaire on Tuesday, Wednesday, Friday and Saturday. A Boeing 787-8 Dreamliner will perform the flights in combination with Aruba or Curacao.

Advertisements
%d bloggers like this: