Advertisements

​Mevrouw Scorea 25 jaar bij Defensie in het Caribisch gebied 

Mevrouw Scorea 25 jaar bij Defensie in het Caribisch gebied 

Nederlands:

Op Marinebasis Parera in Willemstad is gevierd dat de ambtenaar van het land Curaçao, mevrouw Vinita Scorea, (1 augustus 2017) 25 jaar werkzaam is voor Defensie in het Caribisch gebied. Tijdens een bijeenkomst met de Commandant Zeemacht Caribisch gebied, Generaal Peter Jan de Vin, werd stil gestaan bij dit heuglijke feit. Mevrouw Scorea  heeft gedurende haar loopbaan bij Defensie de volgende functies vervuld: Hoofd bureau Caribisch personeel, Senior HRM-Adviseur Caribisch Personeel en vervult thans de functie van Coördinator HRM-Lokaal Personeel in dienst van de overheid van Curaçao en werkzaam bij het Marine Hoofdkwartier Caribisch Gebied van het Ministerie van Defensie.   
Op de foto komen voor van links naar rechts: Generaal P.J. de Vin, de jubilaris mevrouw V.S.M. Scorea en partner.
Papiaments:

Na Base militar di Parera Willemstad a selebra e echo ku e ambtenaar di Pais Korsou, señora Vinita Scorea, a kumpli 25 aña di servisio na Ministerio di Defensa den Region di Karibe. Durante di un bishita serka  Generaal Peter Jan de Vin a para ketu na e echo memorabel aki.  

Señora Scorea ta den servisio di gobiernu di Korsou, i a eherse e siguiente funshonnan durante su karera na Ministerio di Defensa; Hoofd bureau Caribisch personeel, Senior HRM-Adviseur Caribisch Personeel i ta na e momentonan aki Coördinator HRM-Lokaal Personeel na e departamentu Marine Hoofdkwartier Caribisch Gebied di Ministerio di Defensa.
Riba e potret ta aparese di robes pa drechi: Generaal P.J. de Vin, e Jubilario señora V.S.M. Scorea i pareja.

Advertisements
%d bloggers like this: