Advertisements

Tur Ta Konta zoekt rekentutoren ! – Tur Ta Konta ta buska tutor di aritmétika!

Tur Ta Konta zoekt rekentutoren !
________________________________________

De afgelopen 3 jaren hebben meer dan 300 kinderen wekelijks rekenbegeleiding gekregen via Fundashon Tur Ta Konta. Voor het vierde jaar gaat de stichting dit jaar de rekenbegeleiding aanbieden in groep 6, 7 en 8 op totaal 13 funderend onderwijs scholen.
Middels een tutorprogramma (geheel gedragen door vrijwilligers), krijgt een leerling wekelijks van 13 tot 14 uur, 1 op 1 rekenbegeleiding op school van zijn eigen, vaste, tutor.
Het nieuwe schooljaar start binnenkort en de stichting is met spoed op zoek naar nog een aantal nieuwe rekentutoren. Heb jij wekelijks 1 uur tijd om als vrijwilliger, tijdens de lunchpauze bijvoorbeeld, rekenbegeleiding te geven, meld je dan vandaag nog aan via onze website www.turtakonta.com .
Tur Ta Konta, omdat ieder kind telt!

________________________________________
Tur Ta Konta ta buska tutor di aritmétika!
________________________________________
Ultimo tres aña mas ku 300 mucha a risibí guia di aritmétika i matemátika riba un base semanal pa medio di Fundashon Tur Ta Konta. Pa e di kuater aña e fundashon ta bai duna guia den grupo 6, 7 i 8 na 13 skol di enseñansa di fundeshi.
Pa medio di un programa di guia (totalmente kargá dor di boluntario), kada siman e alumno ta risibí guia di aritmétika i matemátika entre 13 i 14’or, 1 riba 1 na skol di su propio tutor fiho.
E aña eskolar nobo ta kuminsá un bes i e fundashon ta buska ainda ku urgensia un kandidat di tutor di aritmétika i matemátika. Abo tin tempu 1 ora pa siman pa yuda komo tutor boluntario, por ehempel den bo pousa di mèrdia, apliká awe mes pa medio di nos wèpsait www.turtakonta.com .
Tur Ta Konta, pasobra tur ta konta !

Advertisements
%d bloggers like this: