Advertisements

Kustwacht en Domeinbeheer met controles in het Spaanse Water  

Kustwacht en Domeinbeheer met controles in het Spaanse Water
 
Afgelopen zaterdag heeft de Kustwacht Caribisch Gebied in samenwerking met Domeinbeheer, een controle uitgevoerd in het Spaanse Water, Curaçao. Er was een melding gedaan dat men bezig was om een steiger daar aan te leggen. De vraag was of deze bouwwerkzaamheden wel of niet legaal zouden zijn. Tijdens de controle bleek het dat er een vergunning was uitgegeven voor de bouw van deze steiger en dat er geen sprake was van een illegale constructie.
 
De Kustwacht ondersteund Domeinbeheer bij de toezicht van illegale constructies in en op het water. Ook u kunt de Kustwacht helpen door onregelmatigheden te melden. De Kustwacht is 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via het alarmnummer 913. Dit nummer is gratis

Advertisements
%d bloggers like this: